امروز شنبه ، 1 اردیبهشت 1403

به اظهار مجری این طرح بین دانشگاهی، آقای دکتر محمد رضا اختصاصی استاد تمام دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد و محقق پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی، به دنبال درخواست معاونت پژوهشی وفناوری دانشگاه شیراز، قرارداد طراحی و احداث این ایستگاه سنجش و پایش فرسایش بادی از اوایل زمستان سال 1394 نهایی شد و طی مدت 9 ماه مراحل اجرایی آن به طول انجامید. اغلب ادوات و تله های رسوبگیر مورد استفاده در این ایستگاه، ثبت اختراع داخل کشور بوده و به تائید علمی و تولید انبوه رسیده است. 

 

 

وی ضمن تشکر از آقای دکتر حسینعلی بهرامی رئیس ستاد فن آوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست ریاست جمهوری که اعتبارات لازم در این زمینه را در اختیار بعضی دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه شیراز و یزد قرار داده اند. از همکاری صمیمانه مجری دانشگاهی دانشگاه شیراز جناب آقای دکتر مجید ثامنی تشکر و قدردانی کرد. 

 

 

 

دکتر اختصاصی اظهار نمود با توجه به تجارب به دست آمده از طرح ملی احداث شبکه رسوب سنجی فرسایش بادی کشور و همچنین اجرای پایلوت طرح حاضر، دانشگاه یزد آماده هرگونه همکاری با سایر دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و اجرایی کشور در راه اندازی ایستگاه های رسوبسنجی فرسایش بادی، گرد وغبار و ریز گردها می باشد. تا بحال بیش از 12 دستگاه سنجش فرسایش بادی (W.E.Meter) یا تونل باد قابل حمل توسط این فن آور و محقق دانشگاه یزد برای سایر دانشگاه ها ومراکز علمی کشور ساخته شده است.

 

 

 

بخش کاربری



آمار بازدید

امروز
بطور کلی
123
1045733

پیش بینی امروز
264

آنلاین (15 دقیقه گذشته):4

ارتباط با ما

  

 رایانامه:

isadmc@offices.yazd.ac.ir